Selecteer een pagina

Aanbod voor groepen

Amandola, Italia

4 luxe tenten,12 personen

Inclusief catering

il Santuario, een bijzonder en energetisch geladen plekje

Johan en ikzelf ervaren il Santuario als een heel bijzonder en energetisch geladen plekje met een specifieke bestemming. Wij vonden het als bij toeval in 2014, of beter gesteld, de plek vond ons.  

Wij situeren ons aan de voet van het Sibillini gebergte, in een stadje genaamd Amandola in Italië. Het nationale natuurgebied ligt als het ware in onze achtertuin, al kan je net zo goed stellen dat we er midden in verblijven.

Alles ademt hier natuur: de kabbelende jonge Tenna rivier, de geur van vers omgewoelde aarde, de zuivere berglucht, de natuurgeluiden zoals spelende vosjes, het geroep van een uil en af en toe het gehuil van een wolf. ‘s Ochtends word je gewekt door een concert van onze gevederde vriendjes en ook voor valavond wensen ze je goedenacht.

Wij kijken ook niet raar op als er een reetje het veld oversteekt of een everzwijn of zelfs een stekelvarken of een das. Een uitzonderlijke keer zal de vroege vogel onder jullie zich gezegend voelen als een groot hert statig majestueus zich even laat bewonderen alvorens weer tussen het groen te verdwijnen. 

Wij delen graag met jullie groep het genot van bloemenweides die druk aangevlogen worden door bijtjes en vlinders, de opbrengst van de fruitboomgaard, de moestuin, de notenbomen en wilde vijgen.

We doen er alles aan om iedereen zich goed te laten voelen.

Karin & Johan
Gastvrouw en -heer

Verblijf in luxetenten

Dat alles verblijvend in luxetenten waarin jullie voorzien zijn van basiscomfort.

Iedere tent heeft een mooi afgeschermde buitendouche, immers in de natuur douchen voelt zó bevrijdend en rustgevend.

Tevens is er een badkamer met een toilet en lavabo.

Trouw aan onze filosofie, bieden we aan de gasten een setje aan als geschenk aan zichzelf en de aarde: dit bevat een 100% organische en niet allergene shampoobar, douchebar en lotionbar op basis van olijfolie.

Iedere tent heeft ook mooie relaxruimte en een terras met zicht op de bergen en de beboste heuvels.

In twee tenten is er een keukentje, de andere tenten hebben elk een koelkast voor drank en ander te koelen lekkers.

Polyvalente ruimte

Spreekt dat alles jou aan en heb jij een groep die je graag meebrengt naar deze bijzondere plek?

Dan bieden wij jullie niet alleen de verblijven, maar ook een mooie polyvalente ruimte met houten vloer, een chill-out, een keuken voor de kok van dienst en een gemeenschappelijk toilet en een extra binnendouche.

Als begeleider van jouw groep kun je kiezen om in de kamer met badkamer te verblijven zodat je je ook af en toe even kan afzonderen om je eigen batterijen wat op te laden.

Polyvalente ruimte

Spreekt dat alles jou aan en heb jij een groep die je graag meebrengt naar deze bijzondere plek?

Dan bieden wij jullie niet alleen de verblijven, maar ook een mooie polyvalente ruimte met houten vloer, een chill-out, een keuken voor de kok van dienst en een gemeenschappelijk toilet en een extra binnendouche.

Als begeleider van jouw groep kun je kiezen om in de kamer met badkamer te verblijven zodat je je ook af en toe even kan afzonderen om je eigen batterijen wat op te laden.

Catering

Je kan voor elk verblijf kiezen voor accomodatie inclusief catering. Dat betekent dat wij alle maaltijden, koffie, thee en versnapering voorzien.

De groenten en het fruit voor de maaltijden groeien we zelf in ons permacultuur georiënteerd landbouwbedrijf.

Er is een jonge fruitboomgaard en een grote moestuin en moesten we niet helemaal toekomen met eigen produktjes dan wordt er gezorgd voor organisch geteelde groenten en fruit van een regionale boerderij.

De dieren op onze boerderij zijn een essentieel onderdeel van het permacultuurgebeuren en hebben hun eigen specifieke bijdrage en die is niet “gegeten worden”.

 Een kleine wijngaard zal ons met een beetje geluk in de komende jaren van onze eigen natuur-wijn voorzien. Overheerlijk en zonder toevoegingen.

Pakketten

Vanaf 2021 organiseren we kennismakingsweekends voor wie graag met een groep wil komen. Zo kunnen de gastdocenten de streek verkennen en kunnen we samen invulling geven aan specifieke wensen of benodigdheden. Randactiviteiten kunnen ingepast worden (tegen aangepaste vergoeding).

Hieronder vinden jullie de prijsopgave voor groepen op basis van 5 nachten, 7 nachten of 10 nachten in een formule met alle maaltijden of in een formule enkel accomodaties.

In iedere toepassing geniet de gastdocent een kosteloos verblijf. Zo hij of zij dit voordeel wenst te delen met de groep kan dit in de eigen prijszetting naar jullie deelnemers in mindering gebracht worden.

De hierna vernoemde bedragen zijn exclusief BTW daar de gastdocent geen eindgebruiker is. De gastdocent dient wel BTW door te rekenen aan de eindgebruiker, zijnde de deelnemer aan de retraite.

Vluchten zijn zelf te organiseren. Er zijn meerdere vluchten per week en er zijn drie luchthavens die op max 1h30 bereikbaar zijn: Ancona, Pescara en Perugia. Luchtvaartmaatschappij Ryanair vliegt deze bestemmingen aan.

Wij kunnen gedeelde autohuur aanraden, hierover kan de lesgever afspraken vastleggen met een autoverhuurbedrijf. Dit creëert de vrijheid om vrij te bewegen op een eventuele vrije dag.

Enkel Accommodatie

 

De prijs wordt per persoon weergegeven voor de overeenkomstige duur van het verblijf.

5 nachten

280 Euro per persoon
Gedeelde ruimte (keuken, polyvalente ruimte, …): 1000 Euro

7 nachten

392 Euro per persoon
Gedeelde ruimte (keuken, polyvalente ruimte, …): 700 Euro

10 nachten

560 Euro per persoon
Gedeelde ruimte (keuken, polyvalente ruimte, …): 1400 Euro

Accommodatie + Catering

 

De prijs wordt per persoon weergegeven voor de overeenkomstige duur van het verblijf.

5 nachten

500 Euro per persoon
Gedeelde ruimte (keuken, polyvalente ruimte, …): 600 Euro

7 nachten  

700 Euro per persoon
Gedeelde ruimte (keuken, polyvalente ruimte, …): 430 Euro

10 nachten  

1000 Euro per persoon
Gedeelde ruimte (keuken, polyvalente ruimte, …): 860 Euro

Indien er gasten zijn die graag hun verblijf met enkele dagen verlengen, verzoeken wij hen hierover vooraf contact op te nemen.

Materialen zoals yogamatten, zitkussens, dekentjes, blocks zijn voorzien in de polyvalente ruimte.

Bij enige onduidelijkheid of verdere vragen, gelieve contact op te nemen, wij helpen u graag verder.

Interesse?

Vanaf 2020 organiseren we kennismakingsweekends voor wie graag met een groep wil komen.

Zo kunnen de gastdocenten de streek verkennen en kunnen we samen invulling geven aan specifieke wensen of benodigdheden.

Randactiviteiten kunnen ingepast worden (tegen aangepaste vergoeding).

Vul het formulier om meer te weten te komen over een kennismakingsweekend.

Laten we kennismaken!

    Wij respecteren jouw privacy. Lees hier meer over hoe wij jouw persoonlijke data verwerken.

    Pin It on Pinterest