Selecteer een pagina

Het is alweer een jaar geleden dat mijn steun en toeverlaat vertrok naar België om noodgedwongen te gaan werken , dit ingevolge van vertragingen en obstructies alleraard .

Uiteraard was en is dit niet makkelijk want je begint samen aan een droom en wilt deze uiteindelijk ook samen ten uitvoer brengen. Dit verliep dus niet volgens plan.
Karin in Belgie, ik hier in Italië, een eindeloze stroom aan videocalls, vaak onderbroken wegens slechte verbinding, ik kan je vertellen dat het tot frustratie en miscommunicatie leidt met als resultaat: verstoring van de innerlijke rust.
Gelukkig betekent het ook dat er hier nog vrij weinig stralingsvervuiling heerst.

We zijn nu één jaar verder, waren amper 3 weken echt samen, hebben talloze malen met veel onderbreking videocalls doorstaan waarin we overleg moesten plegen over werkelijk honderden beslissingen. Een jaar vol gemis, grote en kleine offers, hier en daar een gesmoorde vloek, vaak ook verdriet en soms zelfs met de moed der wanhoop doorploeteren .

Maar eindelijk, het einde is in zicht !!

De “Schuur / magazijn / studio / werkruimte / yoga-shala is zo goed als klaar om te betrekken. Enkel nog de ramen en deuren, betegeling en aansluiting van sanitair.
Voorlopig zal de yoga-shala dienst doen als leefruimte.
Eindelijk weer warm douchen !! Een ware luxe die je je pas realiseert als je ze eerst hebt moeten ontberen gedurende lange tijd. Eindelijk een warme ruimte om in thuis te komen als je verkleumd van het werken buiten even pauze neemt. It helps a lot om de winter iets makkelijker te doorstaan. Over maximaal 3 weken verhuis ik van de tent en caravan naar de schuur en kunnen wat gestockeerde meubeltjes weer wat huiselijkheid toevoegen aan mijn bestaan. Misschien ben ik dan toch minder de kluizenaar dan ik dacht te zijn ?

Het huis is inmiddels ook al vergevorderd. De fotovoltaische installatie is af en wacht alleen op omschakeling van de electriciteitsmaatschappij alvorens in gebruikname. Dan kan ook de vloerverwarming getest worden. Eens dit gebeurd is gaat alles heel snel : een tweede deklaag storten, vloer leggen, keukens inbouwen, sanitair aansluiten, ramen en deuren plaatsen, schilderwerken, poetsen en inhuizen.

Zodat uiteindelijk ook mijn lief de weg terug kan vinden en we onze droom eindelijk kunnen gaan beleven.

Het was meer dan een uitdaging! Vaak sloeg de vertwijfeling toe ! Maar we zijn er bijna.
Meer dan eens zeiden we : Volgende zomer heten we jullie van harte welkom op il Santuario ! en telkens bleek dat weer niet te lukken. Nu hopen en geloven wij dat keer drie keer scheepsrecht is.

Bij deze van harte welkom op IlSantuario

Pin It on Pinterest

Share This