Selecteer een pagina
Karin

Karin

Zaakvoerder

Ik, Karin, werd zachtjes in mijn aardse wiegje gelegd onder de sterrenhemel van Vissen.

Ik groeide op als een gevoelig, nieuwsgierig positief ondernemend kind.
Al heel vroeg wist dat ik graag met mensen en dieren wilde werken, immers ik was graag in de natuur. Ik kon uren zoet zijn met naar de hommeltjes te kijken. Ik hield van de bloemen, mijn schildpad, de poezen, onze hond en alles wat er leefde in en om ons huis.

Geen verrassing dat ik vroedvrouw werd. Ik stapte in het vak en zou hier de eerste dertig jaren mijn passie en gevoel inleggen.

Ik werd gezegend met de geboorte van drie prachtige kinderen. Wat een schat aan groeipotentieel voor mijn eigen ontwikkeling. De kinderen groeiden op en er kwam weer wat tijd en ruimte voor zelfontplooiing. Ik was op zoek naar wat mij nu precies zo beZielde in dit leven. Al zoekend ontdekte ik de opleiding cranio-sacraal therapie en nieuwe inzichten verrijkten mijn kennis en prikkelden tevens ook mijn honger naar meer.

De opleidingen yogadocent, zwangerschapsyoga, yinyoga, lichaamswerk en recent ook orthomoleculaire therapie vulden de bagage aan.

Dat bleek voor mij in hoofdzaak een prachtig pad dat me diep geraakt, ja zelfs bezield en gevormd heeft. Dat waren nodige stappen om bewuster in het leven te staan en te gaan leven vanuit verbinding.

Ergens onderweg leerde ik Johan kennen. We deelden beiden een soortgelijke droom om een oord te creëren waar we een veilige haven kunnen bieden aan mensen die net als wij onderweg zijn en zoekend naar een meer bezield leven. Mensen die ook graag steeds dichter bij zichzelf willen komen, die bewustere keuzes willen maken.

Wel, wij hebben die plek gevonden en vorm gegeven!

il Santuario, ons zielekind, waar de natuur je weer de rust kan schenken, als je die even kwijt was. Waar de bergen je helpen aarden en waar het wildleven jou met een knipoog inzichten aanreikt. Een plek waar we onze eigen groenten en fruit voorzien. Een oord om te verstillen maar evenzeer om verbindend te communiceren.

Onze liefde voor de aarde waarop wij mogen leven, die ons voedt en huisvest, vertaalt zich in een levensstijl van respect, minimalisme, basic comfort en duurzame technologie.

Voor mij voelt dit als mijn vroedvrouwenhart dat nu mee aan de wieg mag staan van de geboorte van een nieuw bewustzijn. Dat vervult me met dankbaarheid en geluk. Geluk dat we graag met jullie delen

Ik heet jullie van harte welkom en hoop jullie hier te mogen ont-moeten.

Hartegroet
Karin

Johan

Johan

Zaakvoerder

Hallo, ik ben Johan.

Samen met mijn partner Karin run ik il Santuario.
Il Santuario is voor mij een passie en een stukje paradijs in wording maar ook een stukje noodzakelijkheid voor de wereld.

Als kind groeide ik op in een ouderwetse 16de eeuwse boerderij. Hiermee werd onbewust mijn kern en verlangen gelegd in de heilzaamheid van oude en vergeten boerentechnieken. Voor mij geen GMO’s, geen monoculturen, geen chemische middelen. Gewoon een ouderwets gemengd klein boerenbedrijf met een basis van permacultuur en regeneratieve agricultuur. This is my way to go!

Als mens in ontwikkeling ben ik via rondreizen en werken in de constructie, terechtgekomen in de houthandel en zagerij. De ambachtelijke werkwijze heeft me geleerd respect en aandacht te hebben voor de gebruikte materialen en om je er ook mee te verbinden, want dat toont zich in het eindresultaat.

Inmiddels was er een passie ontstaan voor heling, voedsel en hoe hiermee mensen verder te kunnen helpen.

Daarom begon ik aan de opleiding Cranio-Sacraal therapie, waar ik uiteindelijk Karin heb ontmoet. Mijn perfecte match, iemand die met mij dezelfde droom deelde van rust, ruimte en vooral een minder geforceerd en gecompliceerd leven .

Een droom die inmiddels is uitgekomen il Santuario.
Onze plek voor bewustwording, eenheid en heelheid.
Een plek waar respect voor het leven centraal staat en waar alles een nieuwe balans mag vinden.

Pin It on Pinterest